Over ons

Sinds de opening op 17 oktober 2009 bieden wij onze klanten meer dan gewoon een supermarkt. Als hecht familiebedrijf zijn we gegroeid naar een heus team die er dagelijks voor zorgen dat de versheid van de Yildiz broeders blijft gelden, tegen de scherpste prijzen.

Bij ons kan u terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook een aanzienlijk aantal verse producten waar wij om bekend staan. In onze slagerij bieden wij een kwalitatieve selectie van allerlei soorten vlees aan. Deze worden verzorgd en geslacht op onze eigen boerderij waardoor het eind-product altijd dezelfde versheid en smaak heeft.

Onze groenten en fruit afdeling valt onder dezelfde kwaliteits-standaard en bevat een tal van inheemse maar ook uitheemse producten. Deze houden we dagelijks aangevuld en gesorteerd waardoor je niet moet gaan zoeken naar het beste stuk uit de mand.

Heb je zin in wat lekkers voor tijdens de lunch of als apperitief? De Yildiz tapas corner zal het je bieden! Natuurlijk mag hier geen lekker stukje brood aan ontbreken en dat kan je evenals terug vinden bij ons. Vers gebakken in de ochtend en rechtreeks in onze rekken.

De haarscherpe prijzen die we aanbieden zijn mogelijk gemaakt door grondige marktonderzoeken en kwaliteitscontroles, afgewogen naar de eetlust van de klant. Ons aanbod is uw wens!